Beauty Salon Gouda

4 tips om er elke dag fris en fruitig uit te zien

Geplaatst op

Een goede uiterlijke verzorging helpt je om je energieker, frisser en fijner te voelen. Nu we met zijn alle massaal thuiswerken grijp je al snel naar die joggingsbroek en borstel je je haar misschien een dagje niet. Persoonlijk merk ik dat dit niet echt bijdraagt aan hoe ik mij voel. Als ik mij gewoon klaarmaak zoals op een dag in het leven zonder corona, voel ik mij een stuk prettiger. Hieronder wat tips om er elke dag fris en fruitig uit te zien en je hierdoor ook beter te voelen

Blijf je scheren

Blijf je – als je dit in de zomer bijvoorbeeld wel doet – gewoon scheren. Ook al is het winter en zijn je benen en oksel voor het grootste deel van de dag bedekt. Het voelt gewoon echt een stuk fijner als je alles onder controle houdt. 

Ga langs de tandarts

Naast het poetsen van je tanden en het flossen of ragen is het heel belangrijk om minimaal 2x per jaar naar de tandarts te gaan, voor een tand check en een aantal keer naar de mondhygiëniste, om tandplak en tandsteen te verwijderen. Zo zorg je er in ieder geval voor dat je een mooie en stralende lach behoudt. Ook nu tijdens de lockdown zijn tandartsen en mondhygiënisten nog werkzaam onder strenge regels en voorwaarden. Sla dus alsjeblieft je bezoek aan de tandarts bijvoorbeeld Tandartspraktijk Castricum niet over. 

Vergeet je huid en gezichtsverzorging niet

Nu we massaal binnen zitten met de verwarming aan is het nog belangrijker om je huidverzorging on point te houden. De huidjes worden droger. Smeer je na het douchen in met een lekkere bodycrème en vergeet in de ochtend en in de avond je gezichtsroutine niet met onder andere een dag- en nachtcrème. 

Knip en vijl je nagels

Nu de nagelsalons dicht zijn betekent het niet dat je je nagels maar mag verwaarlozen. Probeer de lak of de acryl te verwijderen en verzorg je nagels. Knip en vijl je nagels ook regelmatig. Zo zien je handen en je nagels er weer verzorgd uit. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden