Beauty Salon Gouda

Boost je look met een horloge van Cartier

Geplaatst op

Nette kleding voor op kantoor is een goede investering in het imago dat je ophoudt daar. Wanneer je telkens tiptop in orde bent qua kleding zou je eerder een promotie kunnen krijgen. Daarnaast is het erg makkelijk wanneer je met klanten spreekt, je dan een beetje dezelfde kledingstijl hebt als hen, zeker wanneer je in bepaalde regionen in het zakenleven werkt, spreekt het een stuk makkelijker met je klanten als je een gedeelde kledingstijl hebt. Deze blog geven we je enkele tips hiervoor.

Maatpak

Sinds vele jaren is het maatpak een standaard beroepsuitrusting in het zakenleven, zeker wanneer je in de bovenste takken van de boom verkeert, is het erg slim om je kledingstijl aan te passen aan de geldende kledingconventies. Er zijn een aantal merken die erg populair zijn in deze wereld: Armani en Versace. Wanneer je hier een pak van draagt met een modern design, zal dit zeker opvallen binnen de cirkel van collega’s en klanten.

Juwelen

Het is bekend dat juwelen als sinds eeuwen eeuwen gebruikt worden om aan te geven in welke positie je financieel en maatschappelijk verkeerd. Het is een beetje aangeven waar je staat de hiërarchie. Hoewel veel bedrijven spreken over een flat hierarchy, is het in de praktijk zo dat er toch ook een verticale hiërarchie bestaat, die niet expliciet uitgesproken wordt maar waar iedereen van weet hoe de lijnen lopen. Zit jij in de bovenste top van de hiërarchie, dan is het goed om aan te geven hoe de vork in de steel zit. Dit kun je dus doen met juwelen. We raden je een horloge van cartier aan, omdat dit ook weer zo’n merk is dat samen met Rolex tot de meest favoriete binnen het zakenleven behoort. Vooral nieuw geld is er dol op. Echt een manier om je look te boosten. 

Tot zover onze eenvoudige tips. Veel succes met je carrière en maak er iets moois van!

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden