Beauty Salon Gouda

Drie cosmetische tandartsbehandelingen die je leven gaan veranderen

Geplaatst op

We nemen je mee langs drie cosmetische behandelingen die je leven gaan veranderen. De laatste jaren is de tandarts steeds meer een esthetische tandarts geworden, niet meer alleen die gaatjesvuller en kiezentrekker die er vroeger flink op los wist te gaan in je mond. Tenminste, dit was vroeger altijd het beeld, wat natuurlijk niet klopte. In deze blog gaan we je vertellen wat de tandarts voor je kan doen.

Bleekbehandeling

Veel mensen willen witte tanden hebben en zijn niet tevreden met de tint van hun gebit. Dat is jammer, want daar word je onzeker van. Eigenlijk hoeft dit helemaal niet, want heel veel mensen hebben geen stralend wit gebit, maar het wordt wel steeds meer gemeengoed. Dit laatste heeft dan weer te maken met de cosmetische industrie in Hollywood die de populariteit van dit soort behandelingen flink aanjaagt. Maar aan de andere kant is het natuurlijk wel fijn om een esthetisch gebit te hebben, omdat je op deze manier toch wat frisser op andere mensen overkomt. Bovendien is een bleekbehandeling helemaal niet duur en ook best wel snel gedaan. Daarnaast is het pijnloos. Je kunt profiteren van een bleekbehandeling bij de tandarts. We raden je aan om het niet thuis te doen, want dan is er geen expert in de buurt om in te grijpen bij een eventuele calamiteit.

Facings

Een andere behandeling is facings laten zetten. Dit zijn in feite schildjes die de tandarts voor je tanden aanbrengt. Op deze manier is het mogelijk om verkleurde en scheefstaande tanden de gewenste vorm en tint te geven. Je kunt een behandeling met facings prima combineren met het bleken van tanden. We raden je dan wel aan om eerst de behandeling voor het bleken te laten doen en daarna pas de schildjes voor je tanden te laten maken, die overigens van composiet of porselein gemaakt zijn, dat mag je zelf uitkiezen. De eerste is iets goedkoper dan de tweede. Voor meer info raadpleeg facings utrecht

Beugel

Tot slot hebben we de beugel voor je in de aanbieding. Vroeger liepen veel mensen ermee rond, dit is tegenwoordig nog zo, alleen je ziet ze niet altijd, omdat er ook onzichtbare beugels te verkrijgen zijn die achter je tanden zitten, dat is wel een stuk fijner zodat je niet met zo’n buitenboordding rond hoeft te lopen.

Veel plezier met de resultaten van je cosmetische behandeling.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden