Beauty Salon Gouda

Met een goede smile naar je sollicitatie!

Geplaatst op

Het is zo belangrijk om met een goede smile op kantoor te komen. Maar eerst moet je langs die sollicitatiecommissie. Hoe ga je dat doen met een slechte rij tanden? Juist, dat lukt niet. Maar met een hagelwitte lukt het je wel. Kijk snel naar onze tips doe er je voordeel mee.

Facings

Heb je een hockeystick tegen je tanden aangekregen en is je smile open als een doel zonder keeper? Dan is het slim om een afspraak te maken met de studentist. Deze dentale expert kan je zo weer een nieuwe glimlach geven. Maar hoe doet hij of zij dat? Nou heel gemakkelijk met facings! Wat zijn dat? Facings zijn schildjes gemaakt van composiet of porselein. Het leuke van deze dingen is dat ze op maat te maken zijn. Wat kun je ermee? Doormiddel van facings is het mogelijk om tanden te corrigeren. Ze worden vooral gebruik voor voortanden. Wat doen ze dan? Heel simpel: verbloemen. Denk maar aan het corrigeren van een schuine tand, een spleetje tussen de tanden of een verkleurde snijtand. Snel en pijnloos te zetten.

Bleken van de tanden

Het is eenvoudig om de tanden bij Studentist.nl te laten bleken. Hoe doet deze dentale expert dat? Heel makkelijk met een gel waar waterstofperoxide in zit. Je kunt zelfs de tint van je tanden kiezen. Zo voorkom je de zogenaamde Joling-look. Het is namelijk niet de bedoeling, dat automobilisten in de avond gaan claxonneren, omdat de weerkaatsing van hun voorlichten op jouw tanden hen verblindt. Even uit die gevaren zone blijven dus, raden we je aan.

Conclusie

De studentist is een slimme tandarts die je in een handomdraai een parelwit gebit bezorgt. Een hele opluchting wanneer je gaat aanschuiven bij een sollicitatiegesprek. Laat je informeren door een studentist bij jou in de buurt.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden