Beauty Salon Gouda

Prachtige varianten op de klassieke paardenstaart

Geplaatst op

De paardenstaart is en blijft een echte klassieker. Je kunt er allerlei verschillende kanten mee op en bovenal is hij ontzettend makkelijk te maken! Je haar blijft de rest van de dag lekker uit je gezicht en je ziet er speels mee uit. In deze blog geven we je een paar varianten op de klassieke paardenstaart waarmee jij er prachtig uit zult zien! Ga dus lekker aan de slag en verschijn elke dag met een andere variant op school of op je werk.

Simpel en elegant: een plukje haar om je elastiekje

Deze variant is ontzettend simpel, maar maakt je paardenstaart wel meteen een stuk eleganter. Maak eerst gewoon net als normaal een paardenstaart op de gewenste hoogte en bind deze vast met een elastiekje. Vervolgens pak je een plukje haar uit je paardenstaart en wikkel je dit plukje om het elastiekje. Zet het geheel vast met een schuifspeldje en je hebt supersnel een elegant kapsel gecreëerd!

Accessoires voor de afwisseling

Ook met accessoires kun je een paardenstaart net wat interessanter maken. Draag bijvoorbeeld eens een haarband of diadeem in je haar of bind een strik in je haar. Vooral bij een stoere outfit kan het heel leuk zijn om contrast te creëren en een brede satijnen strik in je haar te knopen. Voor een bohemian look bind je een veer vast in je staart en om een hippe look te creëren ga je voor een scrunchie.

Wild en volume met Bighair Clip-In Extensions

Hou jij wel van big hair? Ook met een paardenstaart staat dit prachtig. Als je graag een wilde, volumineuze paardenstaart wil creëren ga je even ondersteboven hangen en kam je je haar goed door. Vervolgens toupeer je je haar een beetje door het tegen de richting in te kammen en bind je het vast in een elastiekje. Toupeer je staart eventueel nog een beetje en spray er wat haarlak in zodat je kapsel de hele dag goed blijft zitten. Heb je zelf te dun haar om dit kapsel te creëren? Dan kun je er ook voor kiezen om Bighair Clip-In Extensions in je haar te bevestigen. Dit is de meest flexibele vorm van hairextensions, en je kunt ze dus makkelijk in en uit je haar halen wanneer jij dat wil. Zo creëer je in een handomdraai een kapsel met veel volume.

Knopen

Voor deze variant op de paardenstaart leg je je haar letterlijk in de knoop. Breng wat verstevigende mousse aan en verdeel je haar in twee delen. Maak vervolgens twee gewone platte knopen na elkaar. Bind onder deze knopen een doorzichtig elastiekje vast, zodat je deze niet ziet zitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden