Beauty Salon Gouda

Voordelen van een infrarood sauna

Geplaatst op

Een infrarood sauna geeft warmte af die diep doordringt in de spieren. Dat helpt goed tegen blessures en spierpijn. Dat is een van de vele voordelen die een infrarood sauna biedt. Het kent zeker nog meer voordelen die vooral te maken hebben met jouw gezondheid. Na het lezen van dit artikel wil je zeker niet meer zonder infrarood sauna.

Weg spierpijn

Een van de grootste voordelen die de infrarood sauna kent is het verdwijnen van de spierpijn. Dat komt doordat de sauna over veel hitte beschikt die wordt uitgestraald. Die stralen kunnen tot diep in de spieren komen. Zo zorgen ze ervoor dat de spierpijn verdwijnt. Dat is ook de reden dat er wordt aangeraden om in alle sauna’s naakt te gaan zitten. De werking van de straling wordt namelijk tegengehouden door het stof. Maar vergeet natuurlijk niet om wel een handdoek te gebruiken.

Afslanken

Mocht je bezig zijn met een afvalrace dan mag de infrarood sauna zeker niet ontbreken. Doordat je van warmte gaat zweten, verlies je ook ontzettend veel afvalstoffen. Zo verlies je tot 600 calorieën per half uur zonder dat je wat hoeft te doen. Het verbetert al de gezond in minder dan een uur. Je kunt gemakkelijk afvallen en uiteindelijk je streefgewicht halen.

Tegen ziektes

Verder helpt het tegen verschillende ziektes. Het geneest natuurlijk niet maar het is wel pijnverlichtend. Wel versnelt het de genezing van huidproblemen zoals littekens, brandwonden en eczeem. Het ontgiftigd je lichaam waardoor je minder snel ziek wordt en dus een beter immuunsysteem krijgt. Zo zie je maar weer dat een infrarood sauna onmisbaar is.

Makkelijk in gebruik

Verder is de sauna makkelijk in gebruik. Doordat de sauna in een kwartier al is opgewarmd naar de gewenste temperatuur. Vervolgens kun je er gewoon in gaan zitten en de warmte doet zijn werk wel. Let er wel op dat je een handdoek gebruikt anders moet je na de sessie toch nog even schoonmaken. Want anders is dat niet nodig. Wel is het belangrijk om het af en toe te reinigen met onderhoudsproducten en olie. Zo beschadig je je sauna niet en kun je hem optimaal gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Hou onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ beauty-salon-gouda.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden